Geen categorie

Verwen jezelf met een mini-spa en chocolade

Soms is het nodig om jezelf even te ontzien van alle dagelijkse dingen en een moment voor jezelf te nemen. We nemen vaak veel werkzaamheden op ons waardoor dit er nog wel eens bij in kan schieten. Wanneer je echter goed in je vel zit en voor jezelf zorgt, dan heb je ook veel meer energie om te geven. In deze blog lees je daarom hoe je een jezelf even helemaal in de watten kunt leggen.

Zo maak je een spa van je badkamer

Voor een dagje wellness hoef je echt de deur niet uit. Het kan heerlijk zijn om de badkamer om te toveren tot een heus wellnessresort. Haal om te beginnen een aantal verzorgingsproducten in huis zoals een lekker maskertje en scrubs voor je gezicht, haar en je voeten. Ook een speciale bruisbal wanneer je een bad hebt, of scrubzout en een sterke olie met bijvoorbeeld eucalyptus geur hoort bij de spa ervaring.

Vervolgens is de sfeer in je badkamer essentieel voor een goede spa-sessie. Begin daarom met het weghalen van rondslingerende spullen zodat de badkamer rustig oogt. Zet een aantal kaarsjes neer voor een kalmerende sfeer. Leg een paar handdoeken over de verwarming zodat je een warme handdoek om je heen kunt slaan. Ook kunnen bepaalde bloemen extra rust creëren, zoals bijvoorbeeld witte bloemen of eucalyptus taken.

Start je wellness moment met een kalmerende thee of een smoothie en neem de tijd om jezelf te verzorgen! Pak er een boek of een tijdschrift bij wanneer je ingepakt bent met een maskertje. Hierdoor ben je even met je gedachten ergens anders en neem je echt de tijd voor de verzorging.

Handgemaakte bonbons van Chocolate Company

Ik ken zelf maar weinig mensen die niet van chocolade houden. Het kan daadwerkelijk genieten zijn om jezelf luxe chocolade te geven. Bij een dag om jezelf te verwennen zou ik dan ook geen bonbons kunnen missen. Mijn favoriete bonbons zijn toch wel die van de Chocolate Company. Deze bon bons zijn vol van smaak en je hebt keuze uit meer dan twintig verschillende bijzondere smaken. Zo heb je naast klassieke chocolade smaken ook praliné en vanille chocolade. Er zijn ook diverse fruitsmaken zoals kers of mango karamel. En wat dacht je van Créme brûlée of Apfelstrudel bonbons? Bij Chocolote Company is chocolade versturen zo geregeld. Je kiest de hoeveelheid gram die je wilt hebben en kunt dan kiezen welke serie chocolade je wilt proberen. De chocolade ligt dan de volgende dag als op de stoep.