Geen categorie

Om niet met de deur in huis te vallen: een goede deur is belangrijk!

Wanneer je de titel van dit artikel leest denk je misschien wel dat jouw deur wel goed is en aan alle eisen voldoet. Dit kan heel goed zo zijn. Echter kan het ook zijn dat je met een kfv deurbeslag of een driepuntssluiting de veiligheid nog een beetje kan verhogen. Het kan ook zijn dat je nog nooit echt goed hebt na kunnen denken over een deur. In deze gevallen zou ik je zeker aanraden om hier eens even goed over na te denken. In dit artikel zal mijn verhaal centraal staan van hoe ik van een passieve naar een actieve houding ben gegaan. Dit is gebeurd op een nietsvermoedende zondagochtend toen ik met een lekker kopje koffie aan de ontbijttafel zat. Ik kreeg een advertentie binnen over de verschillende soorten deuren. In eerste instantie drukte ik de advertentie weg en later op de dag heb ik er niet meer aan gedacht. De volgende dag besloot ik echter om toch even wat onderzoek te doen naar de verschillende soorten deuren. Hoe mij onderzoek er precies uitziet en wat mijn bevindingen zijn lees je in de volgende alinea’s.

 

Het belang van een goede deur?

Om te beginnen ging ik in eerste instantie niet opzoek naar verschillende deuren die ik kopen kon. Ik ging eerder kijken naar het belang van een goede deur in verband met inbraak. Zelf woon ik al jaren in Amsterdam en ik hoor verschillende keren in mijn buurt dat het weer raak is en dat er dus een inbraak is gepleegd. Dit geeft mij een gevoel van onveiligheid hoewel ik weet dat dit gevoel niet per definitie terecht is.

 

Waar koop je het?

Een stapje verder is het daadwerkelijke aankopen van een nieuwe deur. Als je in de vorige stap bent uitgekomen dat het echt niet langer kan is het een goed idee om een nieuwe deur te kopen. Mijn advies hierin is om je zeker even goed te verdiepen in materie. Hoe makkelijk je er misschien ook wel over kan denken, het is gewoon ingewikkeld met al die verschillende keurmerken. Trek hier dus sowieso een paar uur voor uit. Hierna kan je op verschillende websites terecht om het aanbod te peilen. De websites kunnen onderling behoorlijk verschillen dus ik zou zeker kiezen voor een website met een hoge klantbeoordeling. Op deze manier kijk je automatisch al naar de beste webshops waar je deuren kan kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *